Preek van de week Arise #3

Preek van de week – Arise #3

Een hele goede morgen! Vandaag mag ik alweer de derde preek van de week met jullie delen! Arise #3! Vorige week ging het over hoop in moeilijkheden, en deze week gaan we in op Bijbelse hoop. Ik ben zo blij dat ik die heb leren kennen, dus ik hoop dat jullie er ook wat aan gaan hebben.

Preek van de week Arise #3
(Dit vond ik echt een heel leuk plaatje, preken tegen de koeien, zo voelt het soms als je een preek opneemt tegen een camera haha!)

Mocht je deel 1 en 2 willen terug kijken, klik dan even hier:

Preek van de week 1

Preek van de week 2

En, als je vooruit wilt kijken:

Preek van de week 4!

Mocht je tijd over hebben, (wat tegenwoordig vast vaker zal gebeuren), kijk dan eens op het Youtube kanaal van Heartbeat Nederland, en vergeet je dan ook niet te abonneren! Klik hier om daar direct heen te gaan.

Verder wil ik komende tijd nog een aantal updates doen op veel gelezen blogs, zoals mijn top drie leesplannen van YouVersion en mijn top 5 christelijke blogs, dus nog eventjes geduld!

Een hele gezegende week gewenst,

Naomi.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.