Preek van de Week 2 Arise #2

Preek van de week – Arise #2

Een hele goedemorgen! Vandaag alweer preek van de week 2, Arise #2! Deze week gaan we dieper in op de hoop die we mogen uitdragen naar de mensen om ons heen. Hoe houd je hoop op de momenten dat je even niet meer weet hoe je verder moet?

Bijzonder genoeg is dit al meer dan een maand geleden opgenomen, in die goede oude tijd waarin we nog knuffels mochten uitdelen aan de mensen om ons heen ;) Toen wisten we nog niet precies hoe het zou uitpakken in Nederland, we hadden nog niet door hoeveel hoop we nodig zouden hebben in Jezus. En nu leven we, net als de discipelen op stille zaterdag. We zien bijna het einde van alle ellende, maar we zijn er nog niet!

Preek van de Week 2 Arise #2

Een groot voorbeeld van wanhopig zien we dus bij de discipelen. Zij verloren alle hoop toen Jezus in het graf lag. Luister je mee naar hoe zij daar mee omgingen in Arise #2? (En, als je deel 1 wilt terug kijken, klik dan even hier!)

Deel 3 is ook beschikbaar, klik hier!

En deel 4!

Bekijk ook eens de Instagrampagina van Heartbeat Nederland! Hier hebben ze hele leuke Insta takeovers van mensen rondom de organisatie :) En natuurlijk kunnen jullie volgende week ook weer een blog rondom deze prekenserie verwachten. Binnenkort wil ik ook nog graag verder gaan met mijn zendingsreis in Turkije, want daar was ik ook nog ergens mee bezig.

En, als jullie nog iets willen lezen dan hoor ik dat altijd graag, dus laat het vooral weten :)

Een goede week gewenst,

Naomi

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.