Over mij

Leuk dat je meer over me wilt weten!

Mijn naam is Naomi, ik ben 23 jaar en in september 2019 begonnen met de opleiding HBO theologie. Ik woon in de buurt van Zwolle, samen met mijn man en een hele vensterbank vol leuke planten! Mijn reis met Jezus is er één met veel avontuur en gave momenten, en die wil ik graag hier met je delen!

Waarom BijbelseVrouw? Omdat ik veel op zoek ben geweest naar een platform waar ik als vrouw terecht kon met allerlei dingen die de wereld op mij af gooit. Dit kon ik bijna niet vinden. Uiteindelijk besloot ik eind februari 2018 dat het tijd werd om het dan maar zelf te doen. Ik wil graag vrouwen bereiken in heel Nederland die net als ik opzoek zijn naar Gods bedoeling met vrouwen. Zelf vind ik het ook heerlijk om mijn gedachten op papier te delen, en door te geven wat ik zelf leer!

Op BijbelseVrouw kun je van alles vinden, er komen Bijbeloverdenkingen, blogs over vrouw zijn, Gods kijk op vrouwen en nog veel meer. Ook hoop ik een aantal boekrecensies te kunnen plaatsen omdat ik erg graag boeken aanbeveel als ik enthousiast ben!

Mocht je nog niet genoeg over mij gehoord hebben nu, doe dan even een berichtje. Je kunt me vinden op Instagram (Klik!) en ook via het contactformulier ben ik bereikbaar.

Een gezegende dag gewenst,

Naomi.