Mijn top 5 christelijke blogs!

Een hele goedemorgen allemaal! Vandaag wil ik graag mijn 5 favoriete christelijke blogs met jullie delen. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, en ik mis vast een aantal hele bekende -die ik dan dus niet ken- maar ik hoop jullie ook wat nieuwe blogs te laten zien! Ik hoor graag van jullie als ik er nog één niet genoemd heb die ik écht had moeten noemen. Laat het me weten, lees je mee?

Christelijke blogs typen

Desiring God 

De eerste blog die ik met jullie wil delen is een Engelse website. Hij is opgericht aan de hand van een geschreven boek, Verlangen naar God, dat geschreven is door John Piper. Deze blog schrijft over alles. -Vrij letterlijk, ik verbaas me elke keer weer dat ze een nieuwe blogpost kunnen bedenken!- Het is wel duidelijk geschreven vanuit een bepaalde visie en ‘zwaarte’ van het geloof, hier kan ik zelf vrij makkelijk in relativeren waardoor ik het niet ervaar als vervelend. Als je hier klikt kom je op deze site uit!

Zij Lacht

ZijLacht is een website waar niet alleen wordt geblogd, maar ook leuke spulletjes worden verkocht en waar daadwerkelijk een platform is ontstaan vol met (jonge) christelijke vrouwen. Zij posten met enige regelmaat een nieuwe blog wat ook altijd weer een nieuw interessant onderwerp aansnijdt. Ze hebben ook een groep op Facebook waar je als christelijke vrouwen elkaar kunt leren kennen en zo dus hele waardevolle vriendschappen kunt ontwikkelen. Ik vind het bijzonder dat er zo’n community is waar je terecht kunt. ZijLacht is zeker een aanrader.

Revive

Revive is een vrij nieuwe (2020) christelijke blog. Ze delen zowel christelijk nieuws als getuigenissen over wat God doet in Nederland en buitenland. Het is een website waar je zeer bemoedigd wordt en met de vele getuigenissen weer even bevestigd krijgt: God is écht en wil bewegen in jouw leven. Hiernaast staan er ook overdenkingen van bijvoorbeeld Derek Prince op deze website. Al met al een plek waar je een flink tijdje kunt doorbrengen vol bemoedigingen. Kijk vooral eens op Revive.nl!

Christelijke blogs typen

De Olijftak

De Olijftak leerde ik kennen toen ik de oprichtster sprak en zij vertelde dat ze deze blog vol overdenkingen had. Sinds december 2019 werkt de Olijftak samen met LifeFlow (klik hier voor die website! Zie het als een bonus ;)). Dit is een andere toffe organisatie die elke maand een nieuw maandthema heeft. Aan de hand van dit maandthema schrijven ze bij De Olijftak nieuwe overdenkingen, een super gave samenwerking! Mocht je meer willen lezen over De Olijftak, klik dan even hier!

SisyouGodthis

De laatste in dit rijtje is officieel geen blog, het is een online community van vrouwen. Ze zijn vrij recent gestart, maar wel vol enthousiasme en liefde aanwezig. Met allerlei soorten communities zit er voor iedereen wel wat bij. Nieuw in het geloof, getrouwd, wonend in een provincie in Nederland? In elk van deze groepen is er ruimte voor bemoediging, vragen, gezelligheid en nog veel meer! Neem zelf eens een kijkje op: SisyouGodthiscommunity.nl

Dat was hem weer voor vandaag.

Ik wil jullie een hele fijne woensdag toewensen en ik hoop dat je nog een goede week hebt,

Naomi

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.