Preek van de week

Preek van de Week- Arise!

Een hele goedemorgen lieve mensen! Een tijdje geleden noemde ik het al in deze blog, ik was bezig met een ontzettend leuk project. Ik heb namelijk op mijn stageplek bij Heartbeat Media voor het eerst een preek van de week mogen opnemen! Dit houdt in dat jullie de komende 4 weken elke maandag, zowel op mijn social media als die van Heartbeat, mijn preek van de week voorbij gaat zien komen! Deze preek duurt maar een paar minuten, dus een uitstekende manier om je nieuwe week te beginnen :)

Het thema is Arise, sterven en opstaan met Jezus. In deze tijd van Pasen mag ik jullie meenemen om Zijn lijden en sterven te herdenken, maar bovenal om er nieuwe dingen van te leren die wij ook kunnen toepassen in ons dagelijks leven. Vandaag, een week voor Pasen willen we kijken naar het moment op Goede Vrijdag dat Jezus zweeg.

Vergeet je trouwens niet te abonneren op het YouTubekanaal van Heartbeat! Dan krijg je elke week op maandagochtend een korte preek die je iets wilt meegeven… En nog veel meer creatieve content!

Luister je mee naar wat ik vertel over Jezus zwijgen?

Bekijk hier deel 2: Preek van de week 2!

En deel 3: Preek van de week 3

En last maar zeker niet least: deel 4!

Ontzettend bedankt voor het kijken, en tot volgende week!

Naomi

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.