YouVersion leesplannen top 3

Top 3 YouVersion leesplannen! #2

Goedemorgen! De afgelopen jaren heb ik gezien dat heel veel mensen op zoek zijn naar YouVersion leesplannen. Nadat ik mijn top drie YouVersion leesplannen heb gedeeld, ben ik natuurlijk nog verder gaan lezen. In die zoektocht kwam ik steeds meer leesplannen tegen. Zowel langere als kortere. En, ik heb er zelfs een aantal zelf geschreven! Vandaag wil ik er 2 delen die ik niet zelf heb geschreven, maar die ik wel heel waardevol vind. Deze zijn overigens ook Engelstalig. Eéntje wil ik delen die ik zelf heb geschreven, mocht je interesse hebben!

Leesplan 1: Life principles to live by

Deze kun je hier vinden: KLIK!

Een leesplan wat je in 30 dagen door 30 principes meeneemt. Deze principes variëren van gebed, naar identiteit en gehoorzaamheid richting God. Hierdoor is er voor ieders wat wils, wanneer dag één niet jouw ding is, zul je zeker dag twee kunnen waarderen. De teksten zijn een fijne lengte, ze zijn niet zo kort dat je binnen 3 zinnen klaar bent, en er zit een mooie vorm van diepgang in. Doordat het meerdere principes zijn, zul je ook elke dag weer verrast worden door de teksten.

Als laatste, bonus! Onder aan elke dag staat een plaatje waar het principe kort staat. Deze kun je bewaren om ze zo nog eens makkelijk terug te kijken!

YouVersion leesplannen top 3

Leesplan 2: 15 days of supernatural encounters

Voor dit leesplan kun je HIER klikken!

Dit leesplan bestaat uit veel profetische woorden van de schrijfster, ze roept op tot een persoonlijke relatie met God. Dieper gaan, meer vrijheden ontdekken. De 15 dagen zijn bemoedigend, inspirerend, én zoals in de titel wordt gezegd: bovennatuurlijk! Ik kan er heel veel over zeggen, maar het is gewoon het beste als je het zelf ontdekt. Dus ik zou zeggen: klik snel op het linkje :)

Last but not least: mijn zelfgeschreven leesplan!

Leesplan 3: Fear not

In de afgelopen tijd heeft er (door het niet verder te noemen ‘C-woord’) veel angst geheerst. Angst voor het onbekende en voor veel lastige momenten die ons te wachten staan. Zoals we in de Bijbel kunnen lezen, is het niet de bedoeling dat wij angst hebben. In dit leesplan ga je elke dag een handvat krijgen om meer te leren over hoe je van angst af kunt komen. En, leuk extraatje, aan het eind van de 4 dagen, ken je Jesaja 41:10 uit je hoofd! Zodra je klaar bent met dit leesplan zul je angst steeds beter de baas kunnen worden!

Ik vind het waardevol om nieuwe leesplannen te ontdekken en te leren hoe wij steeds meer op Jezus kunnen lijken.

Verder zou ik het vet tof vinden om in de reacties te lezen welke leesplannen jij doet, en of je nog aanraders hebt! Zo kunnen we elkaar allemaal een stukje verder helpen.

Alvast een goed Pinksterweekend gewenst,

Naomi.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.