Aanbiddingsmuziek maart

Aanbiddingsmuziek maart 2020!

Een hele goedemorgen! Vandaag weer mijn top 5 van aanbiddingsmuziek maart 2020! De laatste keer dat ik dit deed was oktober 2018, als je dat terug wilt lezen kun je dat hier doen. Ik heb in deze tijd, waarin veel angst naar voren komt, een aantal liederen uitgezocht waardoor wij onze focus kunnen terug leggen op God. Dus laten we dan ook ons hart en onze gedachten op God richten, Hem aanbidden. Dat is Hij altijd waard! Maar laten we beginnen: lied 1!

Aanbiddingsmuziek maart 2020

Lied 1: Hoogste God – Opwekking 816

‘Al kolken zeeën om ons heen, U bent de God die wind en storm bedwingt. Ik word stil en weet: al wankelt alles, schudt de aarde en gaan volken wreed te keer; mijn God heeft alles in Zijn hand.’ Een refrein uit dit lied. Laatst luisterde ik die, en werd ik weer opnieuw herinnerd aan hoe God alles kan. De hele wereld kan gek worden, maar wij hebben onze God!

Lied 2: Even so come-Passion, Kristian Stanfill

Wat een kippenvel nummer. Een vriendin van mij stuurde deze door, en de eerste keer dat ik hem hoorde begon ik nog net niet te huilen. Het verlangen dat Jezus snel terug mag komen, en de hoop dat de kerk dan klaar staat is zo groot! Echt een hele gave aanrader.

Lied 3: Never lost – Catherine Mullins

He has never lost a battle. Hij heeft nog nooit een gevecht verloren. In de tijd naar Pasen toe is dit ook een reminder. Hij heeft de dood overwonnen. Wij mogen in Zijn kracht leven, de grootste ‘bergen’ in ons leven hoeven ons niet tegen te houden. Who are you, great mountain, that you should not bow low?! Wie of wat er ook tegen God in gaat: elke knie zal zich buigen voor onze Heer!

Aanbiddingsmuziek maart 2020

Lied 4: Waymaker – Michael W. Smith

Een lied wat ondertussen waarschijnlijk al wel aardig wat bekender is. Waymaker. Ook als ik het niet zie, dan is God aan het werk. Ook als ik niet weet hoe verder, dan is God aan het werk. Hij stopt nooit met werken. En dan springt Romeinen 8:28 in mijn hoofd: Eén ding weten wij: voor wie Hem liefhebben laat God ALLES meewerken voor hun bestwil, want Hij heeft een plan met hen.

Lied 5: Wie vrees ik nog? – Opwekking 760

En dit als laatste voor deze keer. Een lied wat juist in deze tijd zoveel kracht heeft. Wij weten wie onze God is, en dat Hij nooit loslaat wat Zijn hand begonnen is. We hoeven niet bang te zijn, al gaat de storm tekeer. Leg maar gewoon je hand, in die van onze Heer.

Dit was de aanbiddingsmuziek maart voor deze keer. Ik wil heel graag de komende weken meer gaan delen, in een tijd waarin mensen massaal thuis zitten, wil ik graag wat te lezen geven. En, het is zeker de bedoeling om dat níét over het coronavirus te laten gaan ;)

Ik wil jullie een hele gezegende week toewensen en gezondheid.

Naomi.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.