Aanbiddingsnummers van oktober! – Top 5

Een hele goedemorgen! Na een ongelofelijk drukke maand wil ik graag eindelijk weer even wat van me laten horen. Ik heb een aantal prachtige dingen meegemaakt in de afgelopen tijd en daar wil ik heel graag de komende tijd wat over delen. Maar vandaag mogen we eerst even onze focus op God leggen door een aantal prachtige aanbiddingsnummers te luisteren en deze te delen met jullie. Ik zal hierbij kort delen waar ik ze van ken, en wat ik eruit heb geleerd. Deze keer zitten er zelfs twee Nederlandstalige nummer bij! Luister je mee?

aanbiddingsnummers

1 ~ Water- Heartbeat Worship

Het eerste nummer is meteen een Nederlandstalige! Water, van Heartbeat Worship. Vorig weekend ben ik naar de Heartbeat conferentie (klik!) geweest en hier kwam ik dit prachtige lied tegen! Ik ben normaal gesproken helemaal niet zo van de Nederlandstalige muziek, maar dit aanbiddingsnummer kon ik gewoon niet weerstaan. Het nummer gaat over het rennen naar God, het verlangen naar God liefde en kracht. Het is soms zó makkelijk om God voorbij te rennen in dit leven, en dit is weer een goede reminder om naar Hem tóé te rennen in plaats van langs Hem heen.

2 ~ Surrounded – Michael W. Smith

Bij dit nummer zit de kracht in de herhaling! Het gaat over de strijd die we dagelijks weer aan gaan. En ondanks dat Michael in dit lied niet expliciet vertelt hoe hij zijn strijd aangaat, laat hij elke keer weer zien dat God altijd om hem heen is. Waardoor hij dus sterk staat in zijn strijd. Samen met God, wat de wereld ook zegt, denkt of vindt. Het kan eruit zien alsof de hele wereld tegen je is, alsof niks meer goed loopt, maar toch is en blijft God altijd bij je. Dat belooft Hij je. Welke dingen Hij ook van je vraagt… Dit heb ik zelf soms heel hard nodig, het weten dat God altijd bij je is. Wat er ook gebeurd. Even een dank moment voor de Vader!

3 ~ Go – ICF Worship

Alhoewel ik het al vaker over ICF Worship heb gehad, is dit een nummer wat ik vrij recent pas heb ontdekt. Sinds mijn leven zo op de kop is gezet, (kijk dit maar eens), ben ik actief bezig om God steeds weer alle touwtjes in handen te geven. Ik wil gaan waar Hij me wil hebben en ik sta er helemaal voor open! Dit lied onderstreept dat en doet me elke keer weer beseffen dat Hij wel weet wat Hij doet. Ook al vind ik het soms heel moeilijk om in geloof te leven in plaats van in het zelf zien. Zijn wegen zijn hoger dan die van mij!

4 ~ Welkom thuis – Heartbeat Worship

Heartbeat Worship bracht net een heel nieuw album uit, en dit is het tweede Nederlandstalige lied wat ik met jullie wil delen. Er zijn (helaas) nog steeds mensen die het ‘christen-zijn’ saai vinden, maar als ik dit nummer hoor, snap ik daar niks van! Het is een heerlijk nummer, wat aanmoedigt om een feestje te vieren, Thuis te komen bij de Vader en met Hem te genieten, voluit! We mogen een feest vieren over de beloftes van God, en op die manier elke keer weer bewust te worden van wat Hij ons wilt geven. We dansen, we zingen en we feesten, de zon zal niet ondergaan!

5 ~ God is on the move – 7eventh Time Down

En dan zijn we alweer bij nummer vijf aangekomen van de aanbiddingsnummers van oktober! God is on the move, Hij is aan het werk onder ons. Elke keer als er iets bijzonders gebeurd, elke keer dat we God aan het werk zien mogen we Hem weer prijzen. Dankbaar zijn voor Zijn werk; in en door ons. Er is een generatie die staat op de Waarheid, en in elke natie is God aan het werk. En wij mogen ons open stellen om Hem door ons heen te laten zien aan de wereld. Het licht en het zout zijn, wat een bijzondere opdracht!

Vijf heerlijke aanbiddingsnummers mocht ik vandaag met jullie delen. Ik hoop dat jullie heerlijk mogen genieten van het aanbidden van onze Vader!

Een heel gezegende week toegewenst,

Naomi.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.