Twee jaar BijbelseVrouw

Twee jaar BijbelseVrouw!

En toen was het alweer 2 jaar BijbelseVrouw! Een jaar geleden was ik zo enthousiast dat ik het een jaar had volgehouden, en hier zitten we, twee jaar verder. Ik weet dat ik niet altijd even trouw ben geweest in elke maand een blog schrijven afgelopen jaar. Gelukkig hebben we dit jaar een extra dag… Zorgt er toch nog voor dat deze in februari online komt, haha!

Twee jaar BijbelseVrouw

Afgelopen jaar heb ik op veel verschillende manieren mensen leren kennen. Ik heb speciale verhalen mogen horen maar ook zeker kritische opmerkingen onder blogs of mensen die gewoon niet snapten hoe ik bepaalde visies kon hebben. Al met al een heel bijzondere manier om twee jaar BijbelseVrouw te kunnen vieren.

Komend jaar ben ik van plan om mezelf even een schop onder mn kont te geven en meer blogs te gaan schrijven. Ja, vaak is het toch echt luiheid dat me tegenhoudt om gewoon even te schrijven… Maar ik heb een aantal mooie projecten waar ik mee aan het werk ben, en die hoop ik te kunnen delen. Bereid je dus vast voor op een speciale maand in april! De afgelopen tijd heb ik ook een heel aantal mooie liederen leren kennen, dus ik wil de serie over aanbiddingsliederen ook graag weer nieuw leven inblazen.

Twee jaar BijbelseVrouw

Twee jaar geleden had ik nĆ³Ć³it kunnen denken dat ik dit vol zou houden, dat ik daadwerkelijk teksten zou schrijven die gelezen zouden worden. Mijn blog over de kleding van een christelijke vrouw is heel vaak gelezen. En ik hoop ook komend jaar hier, en bij andere blogs, nog updates te schrijven. Want natuurlijk heb ik ook dingen bijgeleerd, en dat deel ik graag met jullie.

Ik weet dat dit niet een hele lange blog is, maar ik ben van plan om binnenkort met het tweede deel van mijn zendingsreis te komen. Dus stay tuned… nog heel eventjes geduld ;)

Bedankt voor alle support de afgelopen twee jaar,

Naomi

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.