1e verjaardag BijbelseVrouw

Hoera! BijbelseVrouw bestaat één jaar!

Een hele goedemorgen lieve mensen! Het is even geleden, daarom vond ik dit een mooie gelegenheid om weer eens een stukje te schrijven. Afgelopen dinsdag, 26 februari, bestond BijbelseVrouw precies één jaar! Tijd om dat te vieren, en jullie even bij te praten over de afgelopen tijd en wat er nog aan zit te komen. Lees je mee?

een jaar

Een jaar geleden… Ik herinner nog dat ik op de bank zat en het zoveelste moment van motivatie voor een eigen website voelde. Een plek waar ik kon schrijven over alles wat ik beleefde in mijn christen zijn, in mijn leven. Deze keer besloot ik een stok achter de deur nodig te hebben. Ik wilde niet zomaar een simpele site opzetten en die vervolgens binnen 2 maand weer verwijderen aangezien ik er niks meer mee deed. Dus mijn eigen domeinnaam werd een feit. BijbelseVrouw.

In het afgelopen jaar… hebben jullie met mij mee kunnen kijken naar de groei van mijn geloofsleven. En die is nogal wat gegroeid! Van het leren herkennen van Gods stem, tot mijn doop. Wat een bizarre ervaringen en wat een zegen dat ik dit met jullie heb mogen delen. Ook het aantal mensen dat BijbelseVrouw heeft bezocht is steeds meer gegroeid. Ik heb ook een aantal hele mooie, waardevolle reacties gehad van vrouwen die me bemoedigden om door te blijven gaan, super bedankt daarvoor!

één jaar

De afgelopen maanden… liep alles nogal hard aan mij voorbij. Ik had 100 dingen op mijn to-do lijstje, en hoewel ik heel hard probeerde om alles gedaan te krijgen, ging ik steeds verder achterlopen. Na een tijdje kon ik gewoon niks meer, het was op. Na een bezoekje aan de huisarts, die overigens meldde dat ik overspannen ben, besloot ik om rust te nemen. Dus: mijn studie stop zetten, terug thuis gaan wonen en tot rust komen. Dat was een hele moeilijke keuze, maar uiteindelijk gaat die me wel brengen waar ik moet zijn.

De komende tijd… ga ik weer proberen wat actiever te schrijven hier. Er zal nog geen ritme in zitten, maar ik heb al wel een aantal ideeën die ik graag wil uitwerken. Dit doe ik alleen wel zonder beloftes te maken, want mijn energielevel is heel wispelturig haha!

Uiteindelijk wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor het bezoeken van BijbelseVrouw. Ik hoop dat God komend jaar nog meer door mij heen werkt om jullie tot zegen te kunnen zijn. Ik zal voor jullie bidden.

Een gezegend weekend,

Naomi

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.