de koningsdochter

Hoe God jou ziet, de Koningsdochter!

Hoihoi! Toen ik aan het nadenken was over waar mijn volgende blog over zou moeten gaan, kreeg ik een prachtige gedachte. Ik zag God als het ware ons als vrouw kleden, als Zijn dochter, de Koningsdochter. En toen ik dat voor me zag, was het eerste wat ik dacht: wauw! Dat zal een prachtige manier zijn om vrouwen te bemoedigen, te laten zien hoe God jou ziet. Maar hier wilde ik wel de Bijbel in verwerken. Dus ik vroeg aan God hoe ik dat dan moest doen.

Toen kwam ik deze Bijbeltekst tegen:

God heeft u uitgekozen en houdt van u. Kleed u daarom met innerlijk medeleven, goedheid, nederigheid, zachtaardigheid en geduld.

Colossenzen 3:12 (Het Boek)

En dat gaf de bevestiging over wat ik zou moeten gaan vertellen. Hier had ik het laatst trouwens ook over: het karakter van een Bijbelse Vrouw. Dus bekijk ook zeker eens hoe God over ons als vrouwen spreekt qua karakter! Maar voor nu: droom mee met Gods beeld van ons als Hij ons ziet door Zijn Zoon Jezus heen.

Hoe God jou ziet

Koningsdochter, geliefde, Mijn bruid!

Wat ben je mooi, wat heb Ik Mijn best gedaan op jou. Van de glinstering in je ogen die verschijnt als je opnieuw ontdekt hoeveel Ik van jou houd, tot de momenten dat jij in het diepst van je pijn om Mij roept. Ik ken je, Ik ben bij je. Zie, Ik neem je mee op een reis met Mij, Ik roep je om de uitdaging aan te gaan. Want de reis zal leiden tot een Bestemming die al je verwachtingen te boven gaat!

Ik vraag je om je op aarde te kleden met innerlijk medeleven, goedheid, nederigheid, zachtaardigheid en geduld. Nu zal je daar op aarde niet altijd in slagen, maar het moment gaat komen dat je met Mij bent in de Hemel. En dan zal je volmaakt zijn, dus zonder moeite altijd zo gekleed gaan!

Zie Mijn dochter,

Ik zal je kleden, Ik zal je laten stralen! Toen Ik je maakte, had Ik een perfect beeld voor ogen. Ik zag je handen, je haren, je schouders en zelfs je wangen heb Ik gevormd. Je bent compleet uitgedacht, elk deel zit op de juiste plek. Precies zoals Ik jou wilde gebruiken in Mijn plan. Ik geniet van jou, Ik begin te stralen als Ik jou zie door Mijn Zoon heen!

Maar weet, niet iedereen zal dat zien. Er zullen mensen zijn die jou niks vinden, die niet Mijn schoonheid kunnen zien in jou. Maar dat hoeft jou niet te raken. Wat je dan doet, is naar Mij toe komen. Vraag Mij om te laten zien hoe Ik naar je kijk.

En weet je wat Ik dan zal zeggen?

Bruid! Je bent juist vandaag het allermooist, je bent op weg naar een diepere relatie met Mij. En die is nu dieper dan ooit daarvoor, kom, zoek verder. Ik verlang zo naar je! Zing een lied voor Mij en zie hoe dat jouw hart verandert. Als jij je focus op Mij legt, dan zal Ik dichter bij jou komen. En als wij dan zo intiem samen zijn, dan wordt jouw geest meer één met Mijn Geest. En dat zal ervoor zorgen dat je nog mooier wordt dan je eerst was!

Geliefde, Ik vind vreugde in jou! Mijn hart verheugd zich in de momenten dat je dient, in de momenten dat je Mij uitstraalt naar je omgeving. Elke keer als jij besluit om jezelf op de tweede plaats te zetten, om de ander te dienen, lijk je op Mij. Ik gaf Mijn leven om mensen te dienen. Ik geef om je, Ik wilde alles opgeven om jou te winnen. En hier ben je.. Laat Mij daarom een feest geven, Ik wil het vieren!

Ik wil je kronen met het eeuwig leven. Een kroon die jou verzekerd dat je bij Mij zal zijn. Maak je geen zorgen over hoe of wat, Mijn genade is genoeg voor jou. Laat Mij het maar doen, Ik weet hoe dit moet. Laat het los, en geniet van Mijn eeuwigdurende liefde. Deze zal nooit meer overgaan, want je bent van Mij. Ik heb je uitgekozen! Speciaal voor Mij.

Lieve vriendin, Ik zong al over je voordat je geboren was. Ik jubelde het uit en kon niet wachten om jou tot je volle potentie te zien komen! Weet je hoe graag Ik je wil helpen met het leven? Ik wil bij je staan in alle beslissingen die je maakt, vraag het Mij en Ik zal antwoorden. Klop maar aan Mijn Hemeldeur, en Ik zal opendoen!

Vergeet niet dat de wereld er niks van snapt. Die kan zich niet voorstellen dat Ik geïnteresseerd ben in wat jij doet. Maar lees Mijn Woord maar, Ik zeg in Psalm 50 al: Alle vogels die op de bergen nestelen ken Ik, en wat door het veld loopt is al van Mij! Als Ik al interesse heb in die vogels, in de koe in de wei en zelfs een onwetend schaap interesseert Mij… Hoeveel meer zal Ik me dan niet interesseren in jou?

Je bent Mijn eigen kind. Een schaapje dat kan luisteren naar de Herder. Vertrouw Mij, Ik roep je. Hoor je Mij, geliefde dochter? Kom vandaag eens heel dichtbij, dompel jezelf onder in Mijn vrede. Want Ik ben wonderbaarlijke dingen van plan met jou!

Ik wacht, je altijd liefhebbende Vader.

Hoe God jou ziet

Mijn hart wordt altijd zo warm als ik bedenk hoe God mij ziet! Opeens maakt de hele wereld niet meer uit, wat mensen ook zeggen tegen je, wat er ook gebeurd.. God krijgt de prioriteit. Het voelt als een warm bad waar ik in thuis mag komen, Hij zal altijd voor mij zijn. En dat wilde ik ook vandaag bij jullie binnen laten komen. -Mocht dat nog niet gebeurd zijn, lees het dan nog eens en vraag God om het in je hart te planten :)-

Ik wens jullie een hele gezegende week,

Naomi.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.