Aanrader: aanbiddingsliederen top 5 – juni 2018!

Een hele goede woensdagochtend! Vandaag mijn top 5 worshipliedjes van juni. Er zitten weer wat recent uitgebrachte nummers bij, en ik hoop dat jullie zo ook weer wat nieuws leren kennen. Ik hoor ook graag van jullie welke aanrader aanbiddingsliederen ik nog niet heb gehad! Dit zijn de liederen die ik afgelopen maand behoorlijk veel heb gedraaid en waar ik ook veel plezier uit haal. Luister je mee? :)

aanrader aanbiddingsliederen

1

Het eerste lied is van ICF Worship en heet: Only Jesus. Een nummer waarin ik elke keer weer herinnert word aan Jezus grote liefde. Hoe groot was Uw liefde dat U uw leven voor mij gaf zodat ik Uw kind mocht heten?! Echt een lied waar je van kunt genieten. Overigens ook een heel recent lied: het is vorige maand uitgekomen!

2

Oud maar goud! Miracles van Jesus Culture vind ik een super krachtig lied. Het gaat over Gods grote daden, de dingen die Hij doet voor de mensen die Hem kennen. Het lied is al heel wat jaren ‘op de markt’, maar ik kwam hem recent weer tegen en hij zit continue in mijn hoofd haha!

3

Weer een aanbiddingslied van ICF Worship: Alive/Breathe on me. Ik leef door U! Als Uw stem in mijn ziel spreekt en ik Jezus’ weg volg, leef ik! Jezus zo duidelijk uitnodigen met een lied om door je heen te werken, voelt super krachtig en ik geloof ook helemaal dat God deze wens wil vervullen. Vraag om Jezus’ kracht en je zal het krijgen!

4

Rend Collective: more than conquerors. Meer dan overwinnaars! We hebben deze wereld overwonnen en we buigen niet voor zonden of schaamte. We mogen leven als winnaars omdat Hij overwon! Het is een krachtig lied waar ik elke keer weer vol vertrouwen uit mag komen: geen schaamte. Geen zonden. Elke ketting kan gebroken worden, er is niks meer waar wij aan vast zitten!

5

En dan eindig ik met een lied wat ik al heel lang ken, maar elke keer weer voor een tijd veel luister: Relentless van Hillsong United. Het gaat over Gods liefde in deze wereld. Dat deze nooit stopt. Het is een super aantrekkelijke plek om te zijn wanneer de wereld opgeeft. Hij bedekt ons met Zijn eindeloze genade. Dank U Heer!

U gaf ons een licht om te volgen, laten we dat dan ook doen de rest van deze week. Gods liefde uitstralen en en het licht en zout van de wereld zijn! God roept ons daartoe, dus wie zijn wij om dat te negeren?

Laat Gods roeping niet aan je voorbij gaan deze week,

Naomi.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.