Top 5 worshipliedjes #April

Goedemorgen, deze maandag! Een fris begin van een nieuwe week, God zij dank dat wij die weer gekregen hebben. Vind ik toch altijd weer bijzonder. Vandaag wil ik weer heel graag een aantal aanbiddingsliederen met jullie delen, om zo jullie wat (nieuwe) liederen te leren. Maar ik hoop ook heel erg dat jullie de gelegenheid aanpakken en mij ook laten weten wat jullie favoriete nummers zijn! Wie weet ken ik die nog niet, en dan leer ik weer wat nieuws. :)

1

What if I gave everything van Casting Crowns zit ondertussen al een geruime tijd in mijn hoofd. Een lied waardoor ik me elke dag weer afvraag waarom ik soms nog dingen terughoudt van God. Ik weet dat Hij toch wel alles ziet, ik deel alleen helaas niet altijd alles. Toch herinnert dit lied mij er weer aan dat het het waard is om alles aan God te geven!

2

Nummer 2 van deze maand -in willekeurige volgorde- is van Brandon Heath, Give me Your Eyes. Met dit lied vraag ik God om mij Zijn ogen te geven om zo de wereld anders te gaan bekijken. Soms lijkt de wereld zo vol pijn, verdriet en narigheid en vraag ik me echt af hoe God hier wel niet naar kijkt. Dit lied vind ik daar een mooie verwoording van.

3

Het derde lied is One thing remains van Bethel. Het gaat over het enige wat altijd blijft. Gods liefde. Dat wat er ook gebeurd, Zijn liefde nooit faalt, opgeeft of leegloopt. Het is er altijd en het is de voeding van mijn ziel. Een prachtige reminder voor zoiets moois!

4

Gungor heeft Beautiful things op een prachtige manier geschreven. Het is in eerste instantie niet echt een worshopnummer, maar het gaat over Gods schepping. God maakt prachtige dingen, en dat schemert op een subtiele manier door in dit lied.

5

Officieel is dit nummer niet door Soul Survivor geschreven, maar deze versie is mijn favoriet. Never gonna stop singing doet mij altijd denken aan het moment dat Jezus weer terug komt. Elke stam, elke tong en elk hart zal zingen voor Jezus, elke knie zal zich buigen voor de Grote Koning. Dat is een moment waar ik vreselijk naar uit kijk!

Dat was het weer voor vandaag, ik wil jullie een gezegende week toewensen en geniet van het prachtige weer wat komen gaat,

Naomi.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.