Inspirerende christelijke quotes!

Goedemorgen! Hoe was jullie weekend? Vandaag wil ik een aantal christelijke quotes met jullie delen die ik erg mooi vind om verschillende redenen. Het zijn allemaal quotes die te maken hebben met het zijn van een Bijbelse vrouw. Ik ga mijn best doen om de juiste credits te geven aan de bedenker maar dat is niet altijd even makkelijk om te achterhalen, dus vergeef me als het niet lukt ;)

Sterretjes als inspiratie net als christelijke quotes

Quote 1

The fact that I’m a woman doesn’t make me a different kind of Christian. But the fact that I am a Christian does make me a different kind of woman.

– Elisabeth Elliot.  

(Vertaling: het feit dat ik een vrouw ben maakt me geen ander soort christen. Maar het feit dat ik een christen ben, maakt me wel een ander soort vrouw.)

Spreekt eigenlijk voor zich, ik als vrouw verander alleen als ik christen ben. Mijn christen-zijn verandert niet omdat ik een vrouw ben.

Quote 2

De kracht van het gebed schuilt in Degene die luistert, niet in degene die spreekt!

– Max Lucado.

Wat ik ook zeg of doe in gebed met mijn Hemelse Vader, aan het eind van het gebed gaat het niet om mij of wat ik zeg of doe. Het gaat om de kracht van deze liefhebbende Vader… En daar ben ik alleen maar heel dankbaar voor!

leeuw, christelijke quotes met leeuw

Quote 3

Be the kind of woman who, when your feet hit the floor in the morning, the devil says, oh no she’s up.

– Onbekend

(Vertaling: wees het soort vrouw waarbij, wanneer je ’s ochtends uit bed stapt, de duivel zegt, oh nee, ze is wakker.)

Toen ik deze quote voor het eerst las, had ik de rillingen langs mijn rug lopen. Voor mij is dit iets heel eerlijks. Het is zo belangrijk om je als Bijbelse vrouw te onderscheiden. Je bent in de wereld, niet van de wereld(Joh. 17:14). Jouw gedrag maakt het verschil omdat jij met Jezus leeft.

Quote 4 

I have given God countless reasons not to love me. None of them has been strong enough to change Him.

-Paul Washer

(Vertaling: ik heb God ontelbaar veel redenen gegeven om niet van mij te houden. Geen van deze redenen waren goed genoeg om Zijn liefde te veranderen.)

Wat ik ook doe, denk, zeg of wil, God blijft van mij houden. Dat is zo’n zegen!

Quote 5

Never be afraid to trust an unknown future to a known God.

– Corrie ten Boom

(Vertaling: wees nooit bang om een onbekende toekomst toe te vertrouwen aan een bekende God.)

Hoe onzeker de toekomst ook is, wij hebben de zekerheid dat God daar ook is. Hij weet wat er gebeuren gaat en Hij heeft de controle hierover. Wees niet bang, Hij weet wat Hij doet.

Dat was het weer voor vandaag, een gezegende week toegewenst,

Naomi

Photo 1 by Ian Schneider on Unsplash

Photo 2 by Frida Bredesen on Unsplash

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.