Top 5 worshipliedjes #Maart

Goedemorgen allemaal! Vandaag wil ik graag 5 worshipliedjes met jullie delen die ik de afgelopen tijd veel gedraaid heb. Ik zoek graag naar nieuwe liedjes voor in mijn afspeellijst op YouTube. Overigens ben ik echt fan van Engelstalig, dus je zult niet veel Nederlandstalige nummers tegenkomen in dit lijstje. Ik weet niet of de zanger(es)/band die ik noem de originele makers van het lied zijn. Maar deze versie luister ik :) Laten we beginnen!

worshipliedjes zingend

1

What a beautiful name. Het lied waar ik naar luister komt van Hillsong. Ik hoor mensen helaas vaak met de naam Jezus vloeken en dat zorgt er mede voor dat ik dit lied zo gaaf vind. Het gaat over de kracht in Jezus’ naam. Dat de naam Jezus zoveel meer is dan alleen een naam en zo’n prachtige!

 

2

For Your glory (Let the church rise). Dit lied is net nieuw en wordt gezongen door ICF Worship. Een lied over het opstaan van de kerk in deze tijd. I love it ;)

 

3

Control. Gezongen door Tenth Avenue North. Ik kan nog wel eens vergeten om God de controle te geven en dit lied herinnert me daar keer op keer opnieuw aan. Erg mooi!

 

4

Something beautiful. Dit lied komt van ICF Zürich. Dat betekent overigens niet dat het Duits is. ‘Gewoon’ Engels! Het gaat over de schepping en hoe God deze zo mooi gemaakt heeft en ondanks dat God zo groot is, Hij nog steeds van ons houdt.

 

5

My deliverer. Een lied dat ver terug gaat in de tijd. De zangeres is Mandisa. Het lied gaat over het aantal tegenslagen in het leven. Maar hoeveel er ook zijn, zolang je op God vertrouwt komt het goed.

 

Dat was mijn top 5 voor vandaag. Hebben jullie nog inspiratie die ik zeker eens moet bekijken? Ik wens jullie een heel goed weekend toe,

Naomi

 

Photo 1 by Matt Botsford on Unsplash

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.