Waarom heet deze blog BijbelseVrouw?

Een blog beginnen is iets leuks, spannends, engs maar bovenal super tof. Dan surf je naar WordPress omdat je daar zulke goede verhalen over gehoord hebt en vervolgens is het de bedoeling dat je een naam verzint. Nu kun je heel simpel het eerste beste woord wat in je opkomt gebruiken maar is dat wel uniek genoeg, duidelijk genoeg? Wat wil ik nou eigenlijk zeggen met mijn eigen stukje internet?

Tijdens het proces waarin ik nadacht over een blog beginnen besefte ik al snel dat dit iets was waar ik me volledig voor wilde inzetten. Ik ben iemand die vaak wel een groot doorzettingsvermogen heeft en toch ben ik erachter gekomen dat een blog beginnen een heel nieuw level doorzettingsvermogen nodig heeft.

vrouwen football, Bijbelse Vrouw

Toch ben ik er voor gegaan, anders kon je dit nu niet lezen haha! De inspiratie is aanwezig, ik zet door en hoop dit tot een bloeiende community van vrouwen te brengen. Ik hoop dat we van elkaar mogen leren, inspireren, lief hebben maar bovenal onszelf leren zien door de ogen van God.

Waarom dan Bijbelse Vrouw? 

Ik wilde graag een naam die zou denken aan een Christelijke vrouw. Zo was mijn doelgroep ook de naam van de site. Toch voelde het niet helemaal lekker om het ChristelijkeVrouw te noemen, het is een ‘zware’ naam. Wanneer ben je nou ‘Christelijk’? Toen ik verder keek viel de naam ‘Bijbelse Vrouw’ op. Dit sprak me meer aan. Ik vind het mooi om het woord ‘Bijbel’ in de naam te hebben staan omdat dat mijn grootste inspiratiebron is. Dat is de hele reden waarom deze site überhaupt hier is. ‘Vrouw’ als tweede omdat er zoveel vrouwen zijn die zichzelf nog niet zien door ogen van een Vader die van Zijn kind houdt.

man met baby, BijbelseVrouw

Mijn droom is om een generatie vrouwen te zien groeien naar hun volle potentieel! Vrouwen die zich in het diepste wezen van God geliefd weten. Omdat Hij dat zo bedacht heeft.

Nu wil ik graag afsluiten, jullie een gezegend weekend toe wensen.

Ik bid dat Christus meer en meer in u mag wonen, naarmate u Hem meer gaat vertrouwen. Dat u geworteld zult zijn in Gods liefde en daarop uw leven zult bouwen. (Efeziërs 3:17)

Naomi

 

Photo 1 by Quino Al on Unsplash

Photo 2 by designhorf on Unsplash

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.