https://morguefile.com/photos/morguefile/2/princess/pop

Eerste blogpost!

Wat is Gods plan voor vrouwen en hoe kan ik het beste luisteren naar mijn Hemelse Vader zodat ik dat plan ook daadwerkelijk uitvoer? Waarom verwacht de wereld dingen van mij die God niet van mij verwacht? Wie ben ik als Bijbelse vrouw en wat als ik er niet tevreden mee ben?

Zo een aantal vragen waar ik best graag eens een antwoord op zou willen hebben. Helaas kwam ik er al snel achter dat een Nederlandse site voor Bijbelse vrouwen niet bestond. De vragen die ik juist als vrouw had, leken daardoor nog moeilijker te beantwoorden. Daarom heb ik besloten om BijbelseVrouw op te richten. Puur omdat ik hoop antwoorden te geven op één centrale plaats. In de afgelopen jaren heb ik steeds meer geleerd wat voor speciale plek een vrouw heeft, niet alleen in de wereld maar ook voor God. Dit wil ik graag uitdragen, want als dochter van de Koning mag elke vrouw zichzelf een Prinses noemen. Zo bijzonder!

eerste blogpost

En daar begon het dan, op een maandagavond. 26 februari 2018. Het idee van een blog spookte al een tijdje door mijn hoofd maar het concreet maken was er nog niet van gekomen. Ik wist niet precies wat ik wilde, hoe ik het wilde en waar ik mijn tijd vandaan zou halen. Toch geloof ik dat God ons allemaal talenten heeft gegeven. En, één van mijn talenten is schrijven, ik vind het heerlijk. Toen ik nog een jong meisje was schreef ik hele verhalen en het aantal pogingen wat ik heb gedaan om een boek te schrijven is behoorlijk! Vandaar dat ik vandaag besloten heb om ervoor te gaan. Ik wil luisteren naar Zijn stem om vrouwen in Nederland weer te laten zien Wie hen lief heeft en waarom. Daarom wil ik je graag welkom heten op BijbelseVrouw.

Een gezegende week toegewenst,

Naomi.

Bron: TrisOfficial

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.