Huishoudelijke mededelingen: (O.a. Nieuwe planning+ Onderwerpen)

Een hele goede morgen! :) Vandaag een wat korter berichtje met wat huishoudelijke mededelingen. Niet het meest leuk, maar dan weten we wel weer waar we aan toe zijn.

Om te beginnen wil ik zeggen dat ik nog steeds heel veel plezier haal uit bloggen! Ik vind het leuk, denk meer na over allerlei onderwerpen en krijg steeds meer mogelijkheden om onderzoek te doen naar de Bijbel en God. Het is super tof dat ik vanuit mijn eigen ervaringen kan schrijven over een onderwerp wat mij na aan het hart ligt. Ook het schrijven zelf vind ik nog steeds super leuk, dus jullie zijn voorlopig nog LANG niet van me af haha!

Wel zullen er wat dingen gaan veranderen voor de komende tijd, dus let op!

Minder blogs

Naast dat ik het bloggen super leuk vind, kost het wel behoorlijk veel tijd! De website up to date houden, artikelen schrijven (die ook nog enigszins kwaliteit hebben). Ik ben er per week zo makkelijk 10 uur aan kwijt. En aangezien het een hobby is, vind ik dit best veel! Nu de zomervakantie is begonnen heb ik dan ook besloten om van 3x in de week (maandag, woensdag en vrijdag) een blog, naar 2x in de week te gaan. Hierdoor houd ik wat meer tijd over voor werk/vakantie/leuke dingen en kan ik in alle ontspanning schrijven wanneer het me uit komt. Ik ben van plan om maandag en donderdag aan te houden, eens zien hoe me dat bevalt!

minder blogs

Nieuwe onderwerpen!

Een leuk nieuwtje vandaag is een aantal onderwerpen waar ik erg naar uitkijk om met jullie te delen. Naast dat ik laatst weer (net iets teveel) geld heb uitgegeven aan nieuwe boeken, heb ik ook nog wat andere onderwerpen. Dus boekrecensies kun je zeker verwachten! Ook wat meer artikelen over Bijbelse Vrouwen ben ik van plan om in te roosteren. Deze artikelen kosten me vaak behoorlijk wat tijd, en die hoop ik vrij te maken door naar 2x per week te gaan! Verder wil ik mijn getuigenis met jullie delen, hoe ik Jezus tot mijn Redder heb aangenomen. De laatste twee onderwerpen die ik verklap, zijn: Israël plogs(!!) en hoe je als christen ‘single zijn’ kunt gebruiken!

Ik heb geweldig veel zin om dit met jullie te gaan delen en ben ook erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Ook hoor ik natuurlijk heel graag wat jullie leuk lijkt om te lezen. Laat het me weten!

Ook iets wat ik graag wil horen: wat zijn jullie interesses qua Israël? Ik ben van plan hier (heel wat) blogs over te gaan schrijven, dus ben ik benieuwd wat jullie willen weten. Hoeveel palmbomen ik gezien heb, hoe het eten smaakte, of er ook knappe mannen waren?! Let me know :)

Een hele goede week gewenst en tot maandag,

Naomi.

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.