Get to know me better tag!

Een hele goeiemorgen! Vandaag eens een wat persoonlijkere blog, leek me wel leuk voor de afwisseling. Naast mijn ‘wie zit er achter BijbelseVrouw.nl’ vertel ik eigenlijk vrij weinig over mijn dagelijks leven. Dit wil ik een beetje gaan veranderen om zo een wat realistischer beeld van mij te creëren. Vandaar vandaag de Get to know me better tag. Wie weet leer je wat nieuws over mij, zijn er verder nog dingen die je wilt weten? Laat het dan even weten in de reacties!

Get to know me better tag Bijbelse Vrouw

1. Wat is je geboortejaar en plaats?
Ik ben geboren in 1999 en volgens mijn moeder ben ik aan het voeteneind ter wereld gekomen!

2. Hoe lang ben je?
De laatste keer dat ik heb gecheckt was ik 178 cm.

3. Heb je broers en/of zussen?
Ja, ik heb een zusje van 17!

4. Waar woon je?
In mijn ouderlijk huis in een klein dorpje in de buurt van Zwolle.

5. Wat is je bijnaam?
Mijn moeder noemt me eigenlijk altijd ‘Naoom’ of ‘Naoompje’. Verder heb ik niet echt bijnamen!

6. Wat doe je voor studie en/of werk?
Ik zit op dit moment bijna in het tweede jaar van de opleiding Human Resource Management (HRM). En voor de mensen die zich nu afvragen wat dat inhoudt: het is een combinatie tussen sociaal en zakelijk. Afgelopen jaar heb ik een goed beeld gekregen van de studie en zou ik zeggen dat we worden opgeleid om menselijk kapitaal zo goed mogelijk te benutten. Lekker ingewikkeld weer, gewoon even opzoeken op internet mocht je geïnteresseerd zijn!

7. Met welke drie woorden zou je jezelf omschrijven?
Oei, lastig! Ik denk: doorzetter, groot rechtvaardigheidsgevoel en zorgvuldig.

8. Relatie of single?
Single!

Get to know me better tag! Bijbelse Vrouw.

9. Wat is je favoriete tv-programma?
Seizoensgebonden ;) Wie is de mol is een groot favoriet bij mij. Maar ik kan ook erg genieten van NCIS. Ook de nieuwe serie ‘Dr. Bull’ vind ik erg leuk! Dit is inderdaad niet echt mijn uiterste favoriet maar ik geloof niet dat ik kan kiezen tussen deze drie. Ik vind ze allemaal super!

10. Wat is je favoriete Netflix-serie?
Ik heb geen Netflix haha. Dus die heb ik niet. Wel kreeg ik bij mijn au pair gezin toegang tot Netflix en vond ik daar de film ‘God’s not dead’. Dit vond ik een super toffe film, dus in plaats van serie… Mijn favoriete (Netflix) film is ‘Gods not dead’. Kippenvel film ;)

11. Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Zomer! Ik houd zo van warmte, ijs, mooi weer en niet met 100 lagen naar buiten moeten vanwege het weer!

12. Wat is je favoriete make-up?
Ik draag eigenlijk nooit make-up. Af en toe eens een mascara of lippenstift en daar heb ik niet echt een favoriet bij.

13. Heb je tattoos/piercings?
Ik heb geen tattoos en geen piercings. Wel heb ik vier gaatjes, in elk oor twee.

14. Wat is je lievelingseten?
Moeilijk! Ik vind het heeeerlijk om zelf te koken en te bakken. Ook heb ik al vaak heel wat lekkere dingen gemaakt. (Al zeg ik het zelf…) Ik heb niet echt lievelingseten. Ik lust eigenlijk alles, en vooral als ik bij ‘vreemden’ thuis eet, ga ik niet moeilijk doen. Vind ik wel zo ideaal :)

Get to know me better tag Bijbelse Vrouw

15. Wat is je favoriete drankje?
Gewoon heel simpel, water, ranja, cola, en de lijst blijft gaan. Ook dit heb ik niet heel specifiek. Ik zal bijna alles drinken wat je voor me neer zet. Oh, ik ben alleen niet zo’n grote alcohol fan. Nu moet iedereen lekker doen wat hij/zij wilt, maar voor mij hoeft het niet zo nodig.

16. Wat is je favoriete parfum?
Mhhh.. Deze ‘get to know me better tag’, gaat niet zo lekker, ook hier heb ik geen antwoord op. Ik draag niet vaak parfum en anders leen ik wat van mijn moeder. En nee, ik zou oprecht niet weten hoe die parfum dan heet.

17. Wat is het laatste wat je kocht?
Het laatste wat ik heb gekocht zijn twee horloges bij het Kruidvat. Ik werk hier ook en moest echt nodig eens een horloge hebben. Ik heb twee hele leuke horloges gekocht zodat ik er één thuis zou hebben en één op het werk!

18. Wat is je favoriete kledingstuk?

Zolang het bestaat uit een broek en shirtje vind ik heel veel prima! Ik houd niet zo van rokjes en jurkjes, ik heb nogal lange benen en dit resulteert altijd in heel veel naar beneden gehijs… Tja, moet je er voor over hebben!

19. Wat deed je vanochtend om 08:00?
Vanmorgen om 8:00 sliep ik nog… Niet zo heel spannend dus, ik heb overigens ook vakantie dus ook morgen slaap ik nog om 8:00 verwacht ik…

20. Favoriete ijsje?
Een Split ijsje! Zo’n eentje waar je aan de buitenkant een sinaasappel laagje hebt en aan de binnenkant heerlijk romig ijs. Echt heerlijk! Alhoewel je me ook rustig een ander ijsje kunt geven want ik houd wel van ijs haha!

ijs in wafel bij de get to know me better tag Bijbelse vrouw

21. Wat zijn je plannen voor 2018?
Deze blog levendig houden! Mijn propedeuse halen. Op vakantie naar Israël! Beginnen aan het tweede jaar van mijn studie, plannen genoeg.

22. Ben je een ochtend of avond persoon?
Allebei? Als ik eenmaal wakker en uit bed ben heb ik heel veel energie. Ik vind het heerlijk om ’s ochtends wat langer in bed te blijven liggen, maar ik vind het niet erg als dat niet kan. En ’s avonds heb ik ook best wel gewoon veel energie en ben ik vrolijk. Ik ben alleen geen nacht persoon, als in: na 23:00 ben ik ook wel weer klaar met de dag!

23. Ben je geordend of rommelig?
Geordend. Ik heb dingen graag onder controle -ja, daar werk ik al aan haha- en daarom heb ik alles graag netjes geordend.

24. Heb je een accent?
Vast! Ik denk dat je best zou kunnen horen dat ik van de Veluwe kom als je het vraagt aan mensen uit Amsterdam ofzo. Maar ik spreek wel altijd ABN Nederlands.

25. Hoe ziet je gemiddelde dag er uit?
Ik weet niet of ik echt een gemiddelde dag heb. Ik doe elke dag wel wat anders. Maar ik zal het eens proberen: meestal zet ik een wekker door de weeks en word ik daardoor wakker. Dan kleed ik me aan, maak ik me klaar voor de dag en ontbijt ik. Ik pak mijn schooltas in, en stap op de fiets richting de bushalte. Dan ga ik dus met de bus naar school en daar doe ik wat van me gevraagd wordt. Zodra ik klaar ben met school loop ik weer terug naar de bushalte en ga ik naar huis. Vanaf dan is elke middag eigenlijk anders. Soms moet ik werken, soms kook ik. Ligt aan de dag! Meestal ga ik zo rond 22:00 uur naar bed. Tenzij ik nog aan Bijbelse Vrouw wil werken, dan is het vaak al snel 23:00 uur!

En dat was het weer voor vandaag! Een hele goede week gewenst,

Naomi.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.