Mijn vakantieplannen: zomer 2018!

Goede maandag morgen! Vandaag heb ik een wat minder lange blog voor jullie, omdat ik eigenlijk gewoon de hele dag heerlijk heb genoten van het mooie weer. Dus ik besloot om even geen tijd achter mijn laptop te gaan zitten maar gewoon een wat korter berichtje met jullie delen. Uiteindelijk is het wel iets waar ik super veel zin in heb namelijk: mijn vakantieplannen voor deze zomer!

Vakantieplannen Israël

Ondertussen is het al best een tijdje vast: ik ga mee met deze jongerenreis! Met de organisatie Israel Idoed reizen ga ik 10 dagen lang door Israël reizen om plekken van de Bijbel te ontdekken. En daar heb ik gigantisch veel zin in! Dit is voor mij de eerste keer dat ik met een groepsreis mee ga en daar ben ik dan ook best wel benieuwd naar.
We gaan allerlei plekken bezoeken, maar ook heel veel plezier maken. De bedoeling is zelfs dat we bomen gaan planten: iets wat je op een normale vakantie waarschijnlijk niet zo snel gaat doen. Dit zijn de kleine dingen die deze reis ook de prijs waard maken. Het is een unieke ervaring die je nooit weer gaat vergeten. Ik ben ook erg benieuwd hoe het is om ‘in de voetsporen van Jezus’ te lopen. Het besef dat dit Zijn land was. Zijn thuis. Dat vind ik super bijzonder en daar hoop ik ook heel bewust bij stil te kunnen staan.

Vakantieplannen Israël

Iets wat ik ook veel hoor van mensen is: hoe veilig is dat nou, naar Israël gaan? Nu, naast wat Israël Idoed op hun site heeft staan (veiligheid van hun reizigers voorop), heeft mijn moeder ook een vriendin wonen in Israël op dit moment. Hier hoor ik vaak verhalen van en dit geeft mij wel vertrouwen. Er zijn zóveel veiligheidsmaatregelen, dit plan durf ik daarom ook uit te voeren. Ook wil ik absoluut niet leven uit angst: wat als?! Maar volop in vertrouwen op God. Als het mijn tijd is, dan is het mijn tijd. Op dit moment heb ik dan ook compleet geen onrust over deze reis, het is nu namelijk relatief rustig in Israël. Het kan elk moment omslaan en er kan van alles gebeuren, maar geen zorgen voor de dag van morgen. Ik ga me gewoon lekker verheugen op deze vakantie.

Verder ga ik over een maand of twee een paspoort aanvragen. Op dit moment heb ik nog een ID kaart namelijk. Dit is iets waar ik ook echt blij mee ben, een paspoort is namelijk 10 jaar geldig, en als ik mijn leven een beetje kan inschatten verwacht ik dat ik de komende 10 jaar het meest ga reizen. Ideaal om dan nu vast een paspoort te hebben :)

Koffer voor vakantieplannen zomer

Dan was dit het verhaal over mijn zomervakantie! Kort maar krachtig. Graag zou ik jullie vragen om te bidden voor alle mensen die (dagelijks) met Israël te maken hebben. Het kan namelijk heel pittig zijn om daar te wonen en in die constante onzekerheid te leven.

Ik bid met jullie mee,

Naomi.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.