En toen was het alweer april…!

Goedemorgen lieve mensen, vandaag even een update/kletsberichtje van mij. Het is ondertussen namelijk alweer een ruime twee weken geleden dat ik voor het laatst een blog heb geplaatst. Dit was niet helemaal de bedoeling natuurlijk dus ik wil jullie graag even bijpraten en vertellen wat dan wel de bedoeling is van komende tijd. Ik heb heel veel leuke ideeën namelijk!

Ideeën opschrijven

Na mijn laatste blogpost over het bidden voor je toekomstige man kreeg ik het heel druk én werd ik ziek. Een super goede combinatie natuurlijk -not-. Ik had de afgelopen twee weken tentamens en daar moest ik me even helemaal voor inzetten. Helaas ging dat niet helemaal zoals gepland en werd ik dus ziek. Ik kon amper mijn ogen openhouden om iets te leren, laat staan om een (beetje fatsoenlijke) blog te typen, dus besloot ik om dat even te laten zitten. Het is een leuke hobby, maar zodra dat (teveel) stress oplevert is het tijd om het even te laten gaan. En dat deed ik. Toch wil ik doorzetten om dit weer op te pakken want ik vind het wel gewoon super leuk en het doet me ook goed. Ik ben met deze blog namelijk minimaal 3x per week intensief bezig met God en de Bijbel. Dat zorgt er ook voor dat ik beter in m’n vel zit, ben ik achter gekomen. Dus ik kom weer terug, heb allemaal ideeën waar ik het met jullie over wil hebben, maar suggesties zijn ook altijd welkom ;).

Ideeën schrijven op een muur met sneeuw

Iets waar ik veel over na denk is het wat persoonlijker maken van mijn site. Dat is het natuurlijk nu ook al enigszins maar het daadwerkelijk weten wie ik ben, houd ik (bewust) wat achterwege. Ja, ik vertel jullie wat ik doe en bij de ‘Over mij’ pagina kunnen jullie ook echt wel wat over mij leren. Toch wil ik het nog wat uitbreiden en misschien wel zo af en toe een plog (photo blog) erin gooien? Ik hoor graag van jullie of dat iets is waar je interesse in hebt, of dat ik het vóóral niet moet doen! Ook andere onderwerpen wil ik graag met jullie bespreken, en het lijkt mij ook super om vragen van jullie te behandelen. Die kun je dus ook via het contactformulier altijd naar mij sturen (ook anoniem) en dan zal ik je een antwoord (proberen te) geven, eventueel via een blog.

Dat was mijn grote terugkomst in april haha!

Tot woensdag en een gezegende week toegewenst,

Naomi

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.